romantično

Ne stoji svakome i može da izazove kontraefekat: Sloboda Mićalović oduševila VANVREMENSKIM modnim aksesoarom

0

Glumica Sloboda Mićalović danas je zadivila sve svojim romantičnim, šik i damskim izdanjem.

Sloboda Mićalović se danas pojavila na pres-konferenciji sa šik detaljem
Sloboda Mićalović se danas pojavila na pres-konferenciji sa šik detaljemfoto: Instagram / Sloboda Mićalović Boba

Glumica Sloboda Mićalović jedna je od naših najlepših dama među poznatim ličnostima. 

 

Uvek pleni pažnju jednostavnim stilom i svedenim komadima koji pružaju notu elegancije i prefinjenosti te ako želite opušteni, damski stil, Sloboda je svakako jedna od dama na koje se treba ugledati.

 

Uvek je prirodna i maltene bez šminke ili tek sa malo mejkapa te iznova i iznova oduševlja svojom negovanom kožom i posve nepogrešivim modnim izborima.

Glumica se danas pojavila na pres-konferenciji povodom premijere predstave "Vatra" Marije Velasko, koja je bazirana na istoimenom proznom delu Margerit Jursenar.

 

Među glumcima koje smo mogli da vidimo bili su Nikola Rakočević, Milena Vasić, ali bez sumnje najviše pažnje je izazvala Sloboda Mićalović svojim nežnim i rromantičnim izdanjem.

Ona je za ovu priliku ponela modni aksesoar koji spada u vanvremenske trendove. U pitanju je francuska beretka

 

Ovaj model spada u kape čiji se dizajn gotovo nije menjao otkako su počele da se nose tokom dvadesetih godina prošlog veka, i u muškoj i u ženskoj modi.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako ovaj model kape ne stoji svakome, Slobodi odlično pristaje i još više ističe njeno lepo i negovane lice. Ona je za današnji događaj izabrala crnu beretku sa sitnim belim detaljima. 

 

makonda-tracker