Multipraktično

Dva u jedan: Danijela Dimitrovska u autfitu koji možete da nosite u šetnju, ali i u noćni izlazak

0

Danijela Dimitrovska oduvek je važila za jednu od ikona stila na domaćoj javnoj sceni.

 

Danijela je oduvek važila za jednu od ikona stila
Danijela je oduvek važila za jednu od ikona stila foto: Danijela Dimitrovska Instagram

Manekenka Danijela Dimitrovska dugo je bila u braku sa popularnim voditeljem Ognjenom Amidžićem, sa kojim ima i sina Matiju. Međutim, sve je iznenadila prošlogodišnja vest da posle 10 godina ljubavi razvode.

 

Bivši supružnici nisu tada dizali prašinu oko svog razvoda, već su se samo medijima obratili kratkim saopštenjem u kojem su potvrdili da se razilaze i da će svako nastaviti svojim putem.

 

‒ On pohađa francusku školu. Sad je u fazi da imitira pubertet (smeh) jer oponaša stariju decu. Trenira plivanje, počeo je da ide na fudbal i obožava da igra igrice. Igra se s decom, ali voli da bude u onlajn komunikciji sa decom iz inostranstva, jer dobro priča francuski i engleski. Svestran je. Francuski mu je prvi jezik u školi i zna ga savršeno. Engleski je naučio uz igrice. ‒ rekla je Danijela svojevremeno i Matiji za Story.

 

A Danijela je i nakon razvoda nastavila da nas često oduševljava svojim odevnim kombinacijama. U poslednje vreme imali smo prilike da je vidimo u nekoliko savršenih izdanja.

 

Pokazala nam je jednu neobičnu mini suknju, kao i kako jedan detalj iz vestern filmova uklopiti u otmenu kombinaciju, a onda i na koji način zna da kombinuje boje.

 

 

Sada nam je Danijela otkrila koja je jedna od njenih omiljenih odevnih kombinacija iz prošle godine.

 

U pitanju je kremasta asimetrična rolka haljina, koju je spojila sa crnom kožnom jaknom i sa crnom torbom. Završni udarac ovom besprekornom izdanju su dale bež čizme.

 

 

- Mali "throwback" i jedan od mojih omiljenih outfita iz 2022. godine - napisala je kratko Danijela uz ovaj post.

 

 

makonda-tracker