ultrašik

Noge izgledaju mršavije i duže: Trik Megan Markl za kombinovanje KOŽNIH PANTALONA koji uvek deluje

0

Kožne pantalone su vanvremenski trend, a najbolje izgledaju kada se nose na ovaj način

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Pre nekoliko dana, britanski mediji javili su da je kralj Čarls III odlučio da mlađem sinu princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl oduzme njihov britanski dom, ali ne bi se reklo da se par preterano potresao.


Nakon dužeg vremena, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uhvaćeni su u večernjem izlasku, a pojavili su se u javnosti odmah nakon vesti o njihovom "izbacivanju iz kuće", koju su preneli svi svetski mediji.


Hari i Megan viđeni su na putu ka restoranu u privatnom klubu San Vicente Bungalows u Los Anđelesu, gde su stigli nasmejani i odlično raspoloženi.


Dok je Hari nosio cipele u sportskom stilu i farmerke, njegova supruga bila je nešto doteranija, a ostavila je moćan utisak u neobičnom kaputu modne kuće Carolina Herrera.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ HAri i Megan markl
Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ HAri i Megan marklfoto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je model šireg kroja i bež nijanse čija cena iznosi 1.610 dolara, a upečatljiv je zbog traka u predelu okovratnika koje služe umesto šala.

 

Megan Markl ponela je ovom prilikom i kožne pantalone skinny kroja, koje potpisuje dizajnerka Veronika Bird i za koje je izdvojila skoro 300 dolara.

 

Vojvotkinju od Saseksa oduševile su "veganske pantalone" od mekane i lažne kože koje imaju visok struk, pa su vrlo praktičan komad koji vizuelni čini figuru užom i izduženijom.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Megan izgleda još vitkije zahvaljujući činjenici da je svoje kožne pantalone ponela u kombinaciji sa cipelama na štiklu, što je stari modni trik da izdužite noge i ostavite još bolji utisak.


Izvor supruge princa Harija bile su jednostavne lakovane salonke modne kuće Dior, i to model Essence koji košta 645 dolara.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan već ima iste cipele u nude nijansi, a reč je o modelu špicastog vrha koji je savršen za dan u kancelariji, večernji izlazak i baš svaku priliku kada želite da se osećate atraktivno i samopouzdano.

 

Još nekih interesantnih izdanja Megan Markl podsetite se u galeriji.

 

1 / 7 Foto: Epa / Stringer

 

 

makonda-tracker