slučajno ili ne?

"Želim da izgledam kao Megan Markl": Kejt Midlton u KAPUTU koji je izazvao lavinu komentara

0

Da li je slučajno što je Kejt Midlton obukla ovaj KAPUT baš sada kada se ne stišava bura oko dokumentarca "Hari i Megan"?

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza od Velsa ima pozamašnu kolekciju kaputa koji uvek mogu da nam posluže kao inspiracija.

 

Krajem prošle nedelje, Kejt Midlton je prisustvovala svečanoj ceremoniji na kojoj je zasadila drvo u čast kraljice Elizabete Druge koja je preminula 8. septembra ove godine i tom prilikom nas je ponovo obradovala besprekornim autfitom. 

 

Svi su zapazili njen predivni tartan kaput sa kombinacijom plave i zelene boje koje su joj čini se omiljene kada je kaput u pitanju. 

 

Ovaj kaput sa dvostrukim kopčanjem potpisuje "Holland Cooper" i trenutno košta oko 852 evra. 

 

Ispod "statement" kaputa koji je definitivno bio u prvom planu kada je ovaj zimski autfit u pitanju, Kejt Midlton je obukla zelenu rolku i midi suknju, a sve je zaokružila teget čizmama od antilopa.

 

 

Karirani kaput koji je nosila princeza od Velsa je pobrala mnogo pozitivnih kritika: "da je kaput napravljen od najfinije engleske vune" do toga da je savršen za stilizovanje zimskih kombinacija. 

 

I iako je Kejt Midlton ovakve karirane kapute u sličnim nijansama zelene i plave boje nosila ranije, pojedini tviteraši su se nečega dosetili.

 

Naime, Megan Markl jednom prilikom nosila sličan kaput,pa su čak napravili i kolaž dve fotografije na kojima se vide princeza od Velsa i vojvotkinja od Saseksa u sličnim kaputima.

 

 

 

makonda-tracker