(Foto)

Mnogo pre nego što su se upoznale: Nekada davno Megan Markl i Kejt Midlton su nosile ISTU haljinu

0

Jedna je ipak bila izazovnija.

foto: EPA-EFE/STR
foto: EPA-EFE/STR

Princeza od Velsa i vojvotkinja od Saseksa nekada davno su imale isti ukus i bile su na "istoj strani", pa su jednom prilikom nosile istu haljinu kreatorke Dajane fon Firstenberg.

 

I to mnogo pre nego što su se upoznale.

 

Interesantno je da je modna kreatorka Dajana fon Firstenberg (75) pre nekoliko dana objavila na Instagramu sliku na kojoj se vide Megan i Kejt kako nose istu "Zorita" haljinu.

 

Takođe je zanimljivo da je kreatorka objavila fotografiju u trenutku kada ceo svet bruji i dokumentarcu "Hari i Megan" u kojem su iznete brojne optužbe na račun kraljevske porodice, a između ostalog i da su Vilijam i Kejt bili ljubomorni na pažnju koju je dobijala Megan Markl i da je ona obavljala bolje kraljevske dužnosti od njih, "koji su rođeni za to".

 

– Nekada davno dve lepe žene udale su se za dva ljubazna i zgodna princa (ovde obe nose istu haljinu Zorita). Želim im mir i ljubav za Novu godinu – napisala je Dajana fon Firstenberg ispod fotografije.

 

Njenu haljinu prvo je nosila Megan Markl 2012. godine dok je još glumila u seriji "Odela", mnogo pre nego što će upoznati princa Harija i celu njegovu porodicu.

 

Megan je tada ponela tamnoplavu mini verziju haljine "Zorita" za događaj u Los Anđelesu, a izazovnu haljinu je iskombinovala sa "nude" cipelama i zlatnim nakitom. 

Megan Markl, Mini haljina, Čipkasta haljina
foto: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

 

Dve godine kasnije, Kejt Midlton je nosila crnu verziju haljine "Zorita" do poda na događaju "Royal Variety Performance" u Londonu.

 

Princeza od Velsa je 2014. godine ovu predivnu haljinu iskombinovala sa dijamantskim minđušama, a frizuru je oblikovala u nisku punđu. 

Kejt Midlton, Crna haljina, Čipkasta haljina, Princeza od Velsa
foto: 375 / Papixs / Profimedia

 

Najupečatljiviji deo obe haljine su tri-četvrt čipkasti rukavi s tim što je Megan nosila mnogo kraću varijantu haljine koja je samim tim bila i izazovnija. 

 

Koja vam se više dopada?

 

makonda-tracker