savršen spoj

Elegantna, ženstvena, a opuštena kao u trenerci: Šik autfit Anje Mandić kakvim su slavne influenserke OPSEDNUTE

0

Anastasija Anja Mandić izvrsno je odevena u svakoj prilici, a sinoć je u Beogradu nosila posebnu odevnu kombinaciju

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Srpski i holivudski glumac Nikola Đuričko održao je sinoć u jednoj beogradskoj dvorani stend-ap nastup pod nazivom "Show biz", a u njegovim šalama uživalo je mnogo njegovih kolega.


Uz Đurička su se smejali Anđelka Prprić sa dečkom Marko Žugićem, Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom, Milan Kalinić sa suprugom Sandrom i mnogi drugi.


Međutim, glumac nije bio usamljen na pozornici, već mu se pridružila koleginica i prijateljica s klase Anastasija Anja Mandić, koja je i sama više puta izmamila prisutnima gromoglasan smeh.

 

Anja Mandić oduševila je na nastupu Nikole Đurička
Anja Mandić oduševila je na nastupu Nikole Đuričkafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica poznata po širokom osmehu i izuzetnom talentu odlučila se za business casual modno izdanje, pa je tako spojila eleganciju i nonšalanciju i vrlo trendi odevnu kombinaciju.


Anjin izbor bilo je jednostavno žensko odelo klasičnog dizajna, sastavljeno od dubokih pantalona ravnog kroja i strukiranog blejzera s tankim reverima i naglašenim ramenima. Ipak, klasika u ovom slučaju nije podrazumevala i malo monotonije, pošto se glumica odlučila za vrlo efektnu ljubičastu nijansu odela, što se pokazalo sjajnim izborom u kombinaciji sa ostatkom aufita!

 

1 / 7 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Naime, Anja je ispod sakoa ponela običnu belu majicu s natpisom "Ova majica je samo za srećne ljude" na engleskom jeziku, a umesto cipela je odabrala – bele patike.


Spoj odela i patika je trend koji je konačno izašao iz okvira muške mode, pa sve češće viđamo poznate devojke u ovoj udobnoj i vrlo šik kombinaciji. Među onima koji najčešće nose klasično odelo s belim patikama je manekenka Hejli Biber, a ovakav autfi smo imali priliku da vidimo i na mnogim influenserkama.

 

 

 

makonda-tracker