Ispreplitano

Muž joj je umetnik iz "španske serije": Nismo videli ženu koja izgleda bolje od mame Milana Kalinića u 8. deceniji

0

Majka našeg poznatog glumca nam je pokazala od koga je on nasledio harizmu, a, kako su sami priznali, njihova umetnička porodica podseća malo na špansku seriju. 

 

foto: . Photo: Antonio Ahel/ATAImages
foto: . Photo: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pošto svi Milana Kalinića bolje poznajemo kao voditelja, često zaboravimo da je on u stvari glumac po profesiji. Nemamo prilike da ga gledamo na velikom platnu toliko kao neke njegove druge kolege, ali pamtimo njegove role u ostvarenjima Pevaj, brate, Psi laju, vetar nosi i Istine i laži.

 

Milana svi znaju kao harizmatičnu i duhovitu osobu, a sada smo imali prilike da vidimo i od koga je nasledio vedar duh.

 

Naš glumac je proveo Božić sa svojom porodicom, a u centru pažnje je bila njegova majka.

 

Milanova mama je pokazala da izgleda savršeno za jednu damu koja ima 77 godina. No, i u osmoj deceniji ona je pokazala da je u sjasjno formi i energično igrala uz daire i definitivno pokazala da su za nju godine samo broj.

 

 

- Moja kraljica, 77 godina - napisao je Milan Kalinić uz ovaj video na Instagramu.

 

Milan Kalinić, Boba Kalinić, Majka Milana Kalinića
foto: Milan Kalinić Instagram

 

Inače, mama Boba je radni vek provela kao frizerka. Dugi niz godina je njen salon u centru Beograda godinama slovio za jedan od najpoznatijih. I danas se mogu naći komentari njenih starih mušterija po društvenim mrežama, gde tvrde da su imali najbolje frizure dok im je Milanova mama radila o glavi.

 

1 / 3 Foto: Milan Kalinić Instagram

 

Zanimljiv je podatak da se Milanova majka, nakon razvoda od njegovog oca, po drugi put udala za baletskog igrača Predraga Radojkovića, oca glumice Anastasije Mandić. A Anastasija je supruga našeg prerano preminulog glumca Milorada Mandića Mande. Istovremeno, njena majka Ognjanka Ognjanović se, posle razvoda, udala za našeg poznatog glumca Miloša Žutića.

 

 

- Kod nas je to kao španska serija. Milan i ja nemamo zajedničke krvi, ali se volimo kao brat i sestra. U isto vreme kad su se razveli moji mama i tata, razveli su se i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom. Ja sam tada imala 14 godina. Živeli smo zajedno osam godina.

- rekla je Anja jednom prilikom.

 

 

 

 

 

makonda-tracker