mladost

Specifična lepota, entuzijazam i harizma: Pogledajte kako je Anja Mandić izgledala na početku karijere (FOTO)

2

Glumica je sa publikom podelila fotografije iz mladosti koje su ih potpuno oduševile...

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Darovita glumica Anastasija Anja Mandić  potiče iz glumačke porodice, a njen deka Aleksandar Ognjanović, pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta.

 

Njena majka Ognjanka Ognjanović je takođe glumica, a otac Predrag Radojković je bio baletski igrač. Kao devojčica doživela razvod roditelja, a njena mama udala za dramskog umetnika Miloša Žutića, a dok je otac  započeo romansu sa mjakom Milana Kalinića, te je glumica odrastala uz Katarinu Žutić i poznatog voditeljka.

 

Odmalena je bila deo scene koja život znači,  a nakon završetka osnovne i srednje škole upisala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, gde diplomira 1996. godine u klasi profesora Milenka Maričića i Branislava Mićunovića.

 

Anja neretko putem svog Instagram profila evocira uspomene iz mladosti, te je nedavno podelila dve predivne fotografije, a na jednoj pozira sa koleginicom Aleksandrom Janković.

 

 — Ova fotka zasluzuje da ugleda opet svetlost dana, jer je svedok 30-togodisnjeg prijateljstva. 1994. godna, FDU  — napisala sa setom glumica.

 

Pratioci su ostali bez teksta zbog specifične lepote i harizme, te ih je glumica počastila još jednom uspomenom, koja datira sa maturske proslave.

 

 

Mandićeva je uspela da izgradi uspešnu glumačku karijeru, a  2000. godine postala je stalna članica Narodnog pozorišta u Beogradu.

 

 

 

makonda-tracker