Divno

Žive BAJKU, a dobili su i ćerkicu: Ovo je sin Milorada Mandića Mande koji uživa u ljubavi sa popularnom Srpkinjom

1

Markova supruga deli divne zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Navršava se šest godina kako nas je prerano napustio jedan od najdarovitijih glumaca Milorad Mandić Manda.

 

On je preminuo na sceni kada je igrao premijeru predstave "Petar Pan", u ustanovi kulture "Vuk Karadžić", a nemilom događaju prisustvovala je i njegova supruga, glumica Anastasia Anja Mandić.

 

 

Pozvala sam svoju decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboraviti — rekla je Anja Mandić u emisiji “Preživeli”.

 

Anja je sa Mandom dobila njegovo najmlađe mezimče Andriju, dok on iz prvog braka ima troje dece Marka, Mariju i Filipa o kojma se vrlo malo zna. Ono šta je poznato jeste da je Mandin najstariji sin Marko dobio ćerku krajem 2021. godine. 

 

 

Marko je oženjen popularnom Srpkinjom, Tijanom, koja je blogerka i influenserka, poznata i pod nazivom Flawless Mess na Instagramu, a bavi se i digitalnim marketingom i fotografijom.

 

 

Mandin sin se ne eksponira često u javnosti, dok Tijana sa druge strane deli porodične trenutke, te se tako u uspomenama može videti i fotografije sa venčanja. 

 

 

Da li vi, Marko, uzimate ovde prisutnu Tijanu, da je volite i razumete kada u devetom mesecu odluči da drugi put u nedelju dana menja boju zidova — pisala je Tijana na društvenim mrežama.

 

 

 

makonda-tracker