uvek ostavi utisak

Emanuel nije odoleo – poljubio ju je pred svima! Brižit Makron demonstrirala FRANCUSKI ŠIK stajlingom za sve generacije

0

Supruga Emanuela Makron ljubiteljka je modne klasike, a sada je iz garderobara izvukla proverenu odevnu kombinaciju

foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Predsednik Francuske Emanuel Makron bio je vrlo zapažen nakon finala Svetskog prvenstva u Kataru, pre svega zbog neprijatnih scena kada je pokušavao da teši fudbalera Kilijana Mbapea.


Tako je nakratko u senku bacio svoju pratnju na finalnom meču Mundijala, koji se izgrao između nacionalnih timova njegove zemlje i Argentine. U pitanju je, kao i uvek, bila Makronova supruga i prva dama Francuske Brižit Makron, koja je stilom definitivno zaslužila da se priča i o njoj.

 

Šarmantna Brižit poznata je po tome što mahom bira klasiku kada je reč o odevanju za posebne prilike, pa može da se pohvali zavidnim "arsenalom" kvalitetno krojenih kaputa, a sada je ponela još jedno damsko odelo.

 

1 / 4 Foto: EFE/Friedemann Vogel


Ženska odela su proteklih sezona proveren recept za otmen izgled, pa ih supruga Emanuela Makrona nosi često, a za finale Mundijala odabrala je model bele boje.


Brižit se pojavila u strukiranom sakou koji naglašava ramena, a dodatnu dozu glamura postiže efektnim zlatnim dugmićima, dok sve još elegantnijim čine poslovne pantalone ravnog kroja. Ipak, tu je i malo romantike – bela bluza koja ima pussy bow, vanvremenski damski detalj za svečanije prilike.

 

Koliko je prva dama zemlje mode izgleda zanosno najbolje pokazuje to što ju je suprug sve vreme grlio, a u jednom trenutku radosti je spustio i poljubac na njen obraz pred svima.


Makronova supruga upotpunila je svoje šik izdanje jednostavnim belim salonkama s visokim potpeticama, a da ne bude sve isključivo belo – u rukama je nosila pismo-tašnu krem nijanse koju krasi kopča sa svetlucavim kristalima.


Čist glamur, kako nas je gospođa Makron i navikla!

 

 

 

makonda-tracker