odlučio se za tišinu

Nakon što se udala za Emanuela, NIKO nije znao NIŠTA o njemu: Sudbina i SMRT PRVOG supruga Brižit Makron

0

Iako je već godinama u braku s predsednikom Franucske, o porodici Brižit Makron i njenom prvom braku javnost ne zna mnogo detalja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I dok je danas ona francuska prva dama, Emanuel Makron nije prvi suprug Brižit Makron, i to je dobro poznato. Naime, pre udaje za aktuelnog predsednika Francuske, Brižit je bila u prvom braku sa Andreom-Lujem Ozijerom, o kome se godinama nije znalo ništa.

 

 

Ipak, prošle godine je isplivala informacija da je Ozijer preminuo još u decembru 2019. godine. To je otkrila Tifani, najmlađa od troje njihove dece.

 

Dok je Brižit već godinama na brojnim naslovnim stranama i dobro se prati svaki njen korak, o prvom suprugu francuske prve dame nije se znalo ništa, jer mu se izgubio svaki trag nakon razvoda.

 

Andre-Luj i Brižit bili su u braku od 1974. godine, a dobili su troje dece, Sebastijana, Lorensa i Tifani.

 

Srećan kraj im nije bio suđen; nakon što je nastavnica književnosti Brižit upoznala Emanuela Makrona, njihov brak je ušao u vrlo turbulentan period.

Makron je Brižit 1994. godine priznao osećanja, a pošto Brižit nije htela da se odrekne porodice, održavali su vezu u tajnosti.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ipak, sam Ozijer je, naposletku, presudio braku, a okončan je 2006. godine. Naredne godine se Brižit udala za Makrona.

 

Njen prvi suprug tada je nestao, ne želeći da komunicira s novinarima i bio je apsolutno diskretan.

 

Nije se znalo čak ni da je mrtav. To je prošle godine otkrila Tifani Ozijer.

 

"Moj otac je mrtav. Sahranila sam ga u najstrožoj privatnosti 24. decembra. Obožavala sam ga, bio je posebno biće, nekomformista koji je svoju anonimnost cenio više od svega. To se mora poštovati", ispričala je Tifani u kolumni za Paris Matcha.

 

Kako navodi časopis Closer, bivši suprug francuske prve dame sahranjen je na groblju Pjer-Lašez u Parizu.

 

 

makonda-tracker