francuski šik

Skida bar 10 godina s lica, tako je bujna da svi misle da je perika: Nova frizura Brižit Makron je šik, a pravi se lako

4

Frizura koja stoji svima oplemenjena je novim detaljima zbog kojih svi veruju da je supruga Emanuela Makrona počela da koristi ekstenzije ili periku

foto: JACOVIDES / POOL / Sipa Press / Profimedia
foto: JACOVIDES / POOL / Sipa Press / Profimedia

Prva dama Francuske Brižit Makron ugostila je pre nekoliko dana u Jelisejskoj palati svoju "koleginicu" iz Ukrajine Olenu Zelensku, suprugu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.


Za ovu priliku gospođa Makron odabrala je sivi komplet od tvida, sastavljen od krutog džempera i suknje sa šlicem, koje je kombinovala sa kratkim čizmama i "jačim" crnim čarapama.

 

U pitanju je još jedna vanvremenska odevna kombinacija iz koje zrači klasičan francuski šik, ali najviše pažnje je ipak privukla frizura Brižit Makron.


Supruga Emanuela Makrona, predsednika Francuske, otkad je poznajemo nosi lob (long bob) – dužu varijantu paž frizure do ključnih kosti.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

 

Zahvaljujući tome što krajeve fenira ka unutra, Brižitina kosa uvek izgleda bujnije, ali sada je otišla nekoliko koraka dalje! U poređenju s prethodnim javnim pojavljivanjem prve dame Francuske, njen bob je ovog puta imao još više volumena, toliko da se spekuliše da ona nosi periku ili umetke.


Makronova je ponovo pustila šiške, čime je naglasila svoje prelepe plave oči, a pokazala je i da je kosu ukrasila balajaž tehnikom i pepeljastim tonovima.

 

 

makonda-tracker