vanvremenski

Nije čudo što ga ne skida! Kaput Anđeline Džoli koji može da se nosi uz sve i baš svake jeseni i zime

0

Nakon što je konačno pronašla odgovarajući stil, Anđelina Džoli uvek je slično obučena, ali uvek za čistu desetku!

foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli (47) nije u prvim godinama karijere bila poznata po najboljem modnom stilu – pretežno je nosila kožnu odeću, koja nije tada bila posebno popularna, a kada bi se doterala za crveni tepih utisak nije bio sjajan. Međutim, u svojim četrdesetim, Anđelina je konačno uz pomoć stiliste pronašla modni izraz koji joj odgovara i od njega ne odustaje!


Jedna od najlepših žena u istoriji Holivuda pretežno nosi tri boje: nude, crno i belo, a uglavnom je viđamo u sličnim krojevima i komadima. Zato ni ne čudi što ona često nosi slične kapute, a samo oštro oko može da primeti sitne razlike među njima.

 

Upravo je takav i kaput koji Anđelina Džoli često nosi u poslednje vreme, a koji podseća na modele koje ona uglavnom oblači protkelih godina.


Reč je o jednostavnom modelu ravnog kroja, na kom je glumica istakla struk uz pomoć pojasa na vezivanje.

 

1 / 4 Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Džolijeva je viđena u njemu dok je izlazila iz veganskog restorana Crossroads u Los Anđelesu, a u pitanju je varijanta na preklop, bez dugmadi, i s predimenzioniranom kapuljačom koja služi i kao efektan ukras i može da ugreje u svežijim jesenjim večerima. Protelih dana, ona je u njemu uslikana više puta, što nije ni čudo kad primetite koliko je udoban, praktičan i šik!


Anđelina je odabrala model koji pada malo ispod kolena, široke rukave je podvrnula, a kombinovala ga je sa nešto širim poslovnim pantalonama i nude salonkama sa štiklom.


Uz to je ponela i nekoliko nijansi svetliju torbicu Lady Dior većih dimenzija, a od nakit aje nosila samo tanko prstenje.


Paparacima je promaklo ko je glumici pravio društvo na večeri, ali ko god da je u pitanju – uživao je u prizoru!

 

 

makonda-tracker