zbogom farmerkama!

Influenserke su im odavno rekle — O, DA! Pantalone koje možete da nosite gde god, kad god, sa čim god

1

Pantalone za posao su se vratile i, srećom, nisu ono što mislite!

foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterstock Editorial/Profimedia
foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon početka pandemije virusa, zavladala je i epidemija trenerki, koje su postale must have komad u svim sezonama. I baš kad smo pomislili da je moda za svaki dan nepovratno iskliznula u ovaj superležeran stil — desio se preokret!

 

Naime, u proteklom periodu primećeno je da influenserke sve češće biraju komotniju varijantu pantalona kakve su obično deo poslovnih odevnih kombinacija. U modnim krugovima, one prete da zamene čak i (ultrapraktične) farmerke, jer nam manekenke, glumice i pevačice iznova pokazuju da i ovaj, naizgled strog i ozbiljan, odevni predmet može da se nosi u svakoj prilici, u spoju sa svačim.

 

Dokazaćemo!

 

  • Pantalone + krop top

 


Sve više influenserki, vođeno primerom Bele Hadid, nosi "poslovne pantalone" s kratkim topom, a nije retkost videti i u kombinaciji s kratkom majicom koja ima i izreze.

 

  • Pantalone + duks

 


Da, elegantne pantalone možete nositi kao sportski komad: samo im dodajte svoju omiljenu duksericu i patike. Voilà, spremni ste za ceo dan trčanja da završite sve obaveze u gradu!

 

  • Pantalone + široka odeća

 


Ako preferirate baggy stil, nabavite predimenzionirane pantalone i dodajte im širok kaput i komotan gornji deo odeće.

 

  • Pantalone + džemper

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damilola (@edaowofashion)


Nema toga uz što se pletenina neće uklopiti, pa ni poslovne pantalone nisu izuzetak. Odaberite neki efektniji model, bilo po pogledu boje ili dezena, i oduševljavaćete na svakom koraku.

 

  • Pantalone + smeo dezen

 


Jednobojne pantalone "začinite" upečatljivim dezenom gornjeg dela odeće ili čak obuće: animal printom, cvetnim motivima, karo šarom...

 


 

makonda-tracker