120 miliona je u igri

Razlog je bizaran: SAMO JEDNO od šestoro dece moglo bi nasledi bogatstvo Anđeline Džoli?

0

Glumica Anđelina Džoli navodno izuzetno ceni lojalnost, toliko da će jedno od njene dece biti nagrađeno jer joj je odano u teškim trenucima

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit već godinama vode bitku za starateljstvo nad decom, a ona traje toliko dugo da mnogi veruju da će i najmlađe od njihove dece postati punoletno pre nego što neko od roditelja bude zadovoljan ishodom suđenja.


Par zajedno ima šestoro dece, od kojih je najstariji Medoks (21), kog je glumica usvojila u trenutku dok se raspadao njen brak s glumcem Bilijem Bobom Torntonom, a Bred ga je usvojio nakon što su njih dvoje započeli zajednički život. Tu su i Zahara (17), Šajlo (16), Paks (18) i blizanci Vivijen i Noks (14).

 

Kako su mediji pisali pre nekoliko godina, iako je Anđelina posvećena majka svoj svojoj deci, samo jedno od njih moglo bi da nasledi deo njenog bogatstva. Naime, američki mediji pisali su 2019. godine da je glumica odlučila da nagradi najstarijeg sina jer je podržava u njenoj sudskoj borbi s Bredom Pitom.

 

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Anđelinino bogatstvo procenjuje se na 120 miliona dolara, a navodno će od njega najviše dobiti – Medoks. Ona navodno nije bila srećna što nijedno od njene dece osim Medoksa nije u potpunosti i bespogovorno stalo na njenu stranu otkad traje sukob s Pitom, izuzev Medoksa, koji je sve vreme uz nju. Navodno je upravo on i sam fizički napadnut od strane oca tokom incidenta u avionu 2016, kada je Pit, prema optužbama Anđeline Džoli, nasrnuo na nju, polivao porodicu pivom i vinom i davio jedno od njihove dece. Spekuliše se da je u pitanju upravo Medoks.


Izvori bliski Bredu Pitu pričali su tada da je gluzmac uznemiren jer glumica ne planira da stavi i ostalu decu u svoj testament i uvek tretira Medoksa kao "zlatno dete".


Bred je potpuno besan zbog njenih poteza – rekao je tada insajder. – Konačno je delovalo kao da postižu neku vrstu kompromisa posle razvoda, ali on je zatečen ovim oko Medoksa.

 

Najstarije dete Anđeline Džoli i Breda Pita, inače, studira biotehnologiju u Južnoj Koreji, zbog čega se odvojio od porodice i živi u Aziji. Zato ga retko viđamo s majkom, braćom i sestrama, a sa ocem nije primećn godinama.

 

Glumica ga je usvojila 2002. godine, nakon što je u Kambodži snimala film o Lari Kroft, u čemu joj je pomogla agentkinja za usvajanje Lorin Galindo, koja je kasnije završila u zatvoru zbog optužni za falsifikovanje američkih viza za siročad u Aziji.
 

1 / 5 Foto: EPA/JENS KALAENE

 

Nakon što su se u avgustu ove godine pojavile fotografije modrica i detalji fizičkog napada Breda Pita na porodicu 2016, Anđelina Džoli rešila je da podnese tužbu protiv bivšeg supruga, u kojoj je detaljno opisano zlostavljanje koje su proživela deca i ona.

 

Pit je gušio jedno dete, a drugo je udario u lice – navodi se u dokumentima, a opisan je i trenutak kada je glumac napao Anđelinu. – U jednom trenutku Džolijevu je polio pivom, a potom je i decu polivao pivom i crnim vinom.

 

Navodno je sve počelo jer je Bred Pit optužio Anđelinu Džoli da je previše popustljiva prema njihovoj deci, posle čega su otišli u toalet, a on je počeo da viče i potom je nasrnuo na nju.

 

Pit je ščepao Džolijevu za glavu i prodrmao ju je, a potom ju je uhvatio za ramena i ponovo je protresao pre nego što je gurnuo u zid kupatila. On je zatim udario u plafon aviona mnogo puta, zbog čega je ona napustila prostoriju – stoji u spisima.

 

 

makonda-tracker