ima 74 godine i ne važi za lepoticu

Sviđa mu se više nego Anđelina i Dženifer: Bred Pit otkrio koja glumica je za njega NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU

0

Jedan od najvećih šmekera u Holivudu ističe da za njega nisu najlepše žene one koje obično dominiraju listama najatraktivnijih glumica

foto: Shutterstock / DFree
foto: Shutterstock / DFree

Glumac Bred Pit ovih dana puni novinske naslove zbog više stvari, ali nijedna nije neki novi filmski hit. Može se reći da se čak zanima svim mogućim i nemogućim stvarima - osim glume. Bavi se umetničkim izložbama, vinima, pa čak i kozmetikom, a takođe ima i muzički studio…

 

U centru pažnje je bio je sudskog spora sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli, a pre nekoliko dana i zbog moguće tuužbe od 100 miliona dolara, kojom bi mogla da ga počasti druga bivša Dženifer Aniston.

 

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Laura Farr / ADMedia / Profimedia

Ujedno i dve glumice koje su mnogi videli kao njegov savršen tip žene, ako ništa drugo, pošto je bio u zvaničnim brakovima sa njima. Međutim, kada su poznatog glumca pitali ko je za njega najsekepilnija glumica – on je odgovorom iznenadio sve.

 

Naveo je da uopšte nije potrebno da te fanovi, stručna ili bilo kakva druga kritika proglase lepoticom, da biste vi to i bili. A. naravno, postoje i takve glumice.

 

- Najveći glumci nisu oni koje biste nazvali lepim i se*s simbolima – rekao je Pit.

 

Potom je istakao da je za njega najlepša glumica Dajana Vist i obrazložio zbog čega.

 

Dajan Vist, Dajana Vist, Dianne Wiest
foto: EUGENE GARCIA EPA

- Najveći glumci nisu oni koje biste nazvali lepim i se*s simbolima. Reći ću vam ko mi je najdraža glumica: to je Dajana Vist. Za nju nikad ne biste rekli da je se*s simbol. Ali Dajana Vist je, za mene, najlepša žena na ekranu – iznenadio je holivudski zavodnik celokupnu filmsku javnost.

 

 

makonda-tracker