detalji su uznemirujući

"Jedno dete je gušio, drugo udarao..." Anđelina otkrila zašto se razvela od Breda Pita – i GORE JE NEGO ŠTO SMO SLUTILI

0

Nakon što su se u avgustu pojavile fotografije modrica i detalji fizičkog napada Breda Pita na porodicu 2016, Anđelina Džoli rešila je da podnese tužbu, u kojoj je detaljno opisano zlostavljanje koje su proživela deca i ona

foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Holivudska glumica Anđelina Džoli podnela je u utorak kontratužbu protiv svog bivešg supruga Breda Pita, javljaju strani mediji, koji ističu da je ona u sudskim dokumentima detaljno opisala fizičko zlostavljanje koje su njena deca i ona doživeli od strane glumca.


Kako je Anđelina objasnila, Pit je u septembru 2016. godine fizički napao njihovu decu i nju.


Pit je gušio jedno dete, a drugo je udario u lice – navodi se u dokumentima, a opisan je i trenutak kada je glumac napao Anđelinu. – U jednom trenutku Džolijevu je polio pivom, a potom je i decu polivao pivom i crnim vinom.

 

Navodno je sve počelo jer je Bred Pit optužio Anđelinu Džoli da je previše popustljiva prema njihovoj deci, posle čega su otišli u toalet, a on je počeo da viče i potom je nasrnuo na nju.

 

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: EPA/JENS KALAENE

Pit je ščepao Džolijevu za glavu i prodrmao ju je, a potom ju je uhvatio za ramena i ponovo je protresao pre nego što je gurnuo u zid kupatila. On je zatim udario u plafon aviona mnogo puta, zbog čega je ona napustila prostoriju – stoji u spisima.


Jedno od dece potom je stalo u glumičinu odbranu, što je Pita navodno razjarilo, pa je počeo da napada i decu.

 

1 / 6 Foto: Shutterstock / DFree


Anđelina je kasnije prijavila federalnim vlastima incident, ali je FBI obustavio istragu i nije došlo do podizanja optužnice. Kako tvrde njeni advokati, glumac je zahtevao od bivše supruge da potpiše sporazum o zaštiti podataka da bi joj zabranio da van sudnice gorovi o tome kako je Pit "fizički i emocionalno zlostavljaju nju i njihovu decu".


U avgustu ove godine, objavljene su fotografije modrica Anđeline Džoli nakon pomenutog napada, kao i gnusni detalji incidenta koji su potvrđeni ovom glumičinom tužbom.

 

 

makonda-tracker