plakala je dok je pisala

"To je mesto gde smo se venčali i mislila sam da ću tamo ostariti": Emotivno pismo koje je Anđelina Džoli uputila Bredu

1

Pismo Anđeline Džoli upućeno Bredu Pitu je postalo jako popularno na društvenim mrežama.

foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski nekadašnji par Anđelina Džoli i Bred Pit sve su iznenadili svojim razvodom, a njihova ljubavna priča se na kraju nije završila lepo. Ona je 2021. mejlom poslala Pitu reči koje su sada izazvale pravu lavinu na društvenim mrežama.

 

Glumica se odlučila za taj korak jer, kako je sama navela, nije želela da bude previše emotivna, a uživo sigurno ne bi mogla da zadrži emocije. Ona je detaljno objasnila svoju odluku o prodaji vinarije Chateau Miraval, čiji je delimičan vlasnik i Pit, a oko čijeg se vlasništva već dugo sude.

- To je mesto na koje smo doveli blizance kući i gde smo se venčali u znak sećanja na moju majku. Mesto koje je obećavalo ono što bi moglo da bude i gde sam mislila da ću ostariti. Čak je i sada nemoguće ovo napisati bez plača. Uvek ću se sećati onog što je bilo pre deset godina - napisala je Džoli, misleći na njihovu najmlađu decu, Noksa i Vivijen.

 

Dodala je i da je to početak kraja njihove porodice, pa potom nastavila da priča o Bredovoj borbi sa alkoholom. 

 

- Nadala sam se da bi to nekako moglo da postane nešto što nas drži zajedno i da smo pronašli svetlo i mir. Sada vidim kako ste stvarno želeli da odem i najverovatnije će vam biti drago da primite ovaj mejl - otvoreno je napisala.

 

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: EPA/JENS KALAENE

- Bila sam potresena nedavnim slikama namenjenim prodaji alkohola. Smatram da je to neodgovorno i nije nešto što bih želela da deca vide. Podsetilo me je na bolna vremena - nastavila je Anđelina dodavši da ne oseća da "može da bude uključena, javno ili privatno, u posao temeljen na alkoholu, kad je alkoholizam tako duboko naštetio njihovoj porodici."

 

Takođe, Anđelina se osvrnula i na skandal u avionu kada je, navodno, glumac nasrnuo na njihovu decu, između ostalog ih je polivao pivom i crnim vinom. 

 

Anđelina Džoli
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, ceo problem je nastao jer je glumica prodala pomenutu vinariju, zbog čega ju je Pit tužio. On je priznao da je njegova bivša supruga uložila 40 odsto od 28,4 miliona dolara kupoprodajne cene, ali je tvrdio da je samo on zaslužan za uspeh vinarije. Pit takođe tvrdi da su se prema uslovima razvoda 2019. on i Džoli sporazumeli i međusobno razumeli da nijedno od njih ne može da proda svoj deo vinarije bez pristanka drugog.

 

 

makonda-tracker