ovo će vam biti omiljeni komad

Ležerno, a elegantno i privlači poglede: LAŽNA MAKSI HALJINA Anđeline Džoli koju ćete nositi cele sezone

0

Anđelina Džoli trenutno boravi u Rimu zbog snimanja filma Without Blood u kom glavnu ulogu tumači Salma Hajek, a Anđelina potpisuje režiju.

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Anđelina Džoli ovih dana ulicama Rima očarava prolaznike u ležernim i opuštenim izdanjima koja se vrlo lako kopiraju.

 

Slavna glumica je iskoristila slobodne vreme da sa ćerkama uživa u obilasku grada i tom prilikom je uslikana njena nesvakidašnja kombinacija koju biste zasigruno vrlo rado i vi poneli.

Anđelina je poznata kao veliki ljubitelj jednostavne elegancije i neutralnih tonova, pa je tako i izgledala ovog toplog dana u Italiji. Da voli Italiju, pokazala je i svojom modnom kombinacijom koju je potpisala Alberta Fereti, poznata italijanska dizajnerka.

 

Njenu zanimljivu odevnu kombinaciju čini maksi haljina sa velikim naborima i prorezima čak do grudi, pa su ispod ove kreacije neophodne pantalone ili šorts. Holivudska zvezda se odlučila za pantalone u identičnoj boji, kao i slične ravne sandale koje su sa velikom braon torbom učinile ovaj autfit neprikosnovenim.

 

1 / 3 Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Ležerna elegancija je zaštitini znak Anđeline Džoli, pa je tako imala neupadljiv nakit i velike naočare za sunce koje su joj savršeno pristajale. Procenite i sami da li je ova kombinacija vredna pažnje kada se nalazite u zemlji mode.

 

 

makonda-tracker