tako se to radi!

Srcoliki dekolte & seksepil bez trunke golotinje: Modna kombinacija Jovane Stojiljković koju ćemo dugo pamtiti

0

Uvek nasmejana glumica Jovana Stojiljković sinoć je još jednom pokazala zbog čega se stilom izdvaja iz mora sličnih stajlinga čak i kad bira klasiku

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata glumica Jovana Stojiljković glavna je zvezda novog ostvarenja o kom se priča – špijunskog trilera "Vera" debitanta Nedeljka Kovačića, koji je inspirisan istinitom pričom o višestrukoj jugoslovenskoj špijunki Veri Pešić tokom Drugog svetskog rata.


Šarmantna glumica, koju smo protekih godina gledali u nekim od najuspešnijih projekata, bila je i najzapaženija na beogradskoj premijeri "Vere", a za svoj poseban trenutak pripremila je specijalan autfit.

 

Jovana je na crveni tepih a svojim dugogodišnjim dečkom i kolegom Goranom Bogdanom zakoračila u odelu, što je jedan od vodećih trendova ove godine, ali ne u bilo kakvom. Njen izbor je svetlucavi model decentnog cik-cak dezena, kakav se definitivno ne viđa svaki dan.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Komplet čine strukirani sako s nešto širim mat reverima i pantalone dugačkih i zvonastih nogavica, što je sjajan način da se istakne figura, a Jovana je ispod sakoa ponela crni korset srcolikog i odmerenog dekoltea, još jedan pouzdan trik za ostavljanje utiska.


Glumica je kosu isfenirala na vlage talase, a sve je začinila visećim crnim minđušama i raskošnim koralnocrvenim ružom.

 

 

makonda-tracker