bez greške

Džej Lo može da uči od nje: Mini-haljina Milice Pavlović zbog koje je Beograd sinoć stao

10

Ako neko zna da ostavi utisak, to je definitivno Milica Pavlović!

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jedan poznati domaći brend alkoholnog pića sinoć je u prestižnom beogradskom hotelu upriličio veliku godišnju proslavu, koja je okupila veliki broj slavnih ličnosti sa naše javne scene.

 

Među najzapaženijima je bila pevačica Milica Pavlović, koja je ponovo pokazala stil dostojan holivudskih crvenih tepiha.


Dok je pre nekoliko večeri na jednoj žurki nosila romantičnu dugačku toaletu, ovog puta pevačica je odlučila da se pojavi u mini-haljini, a njen izbor je pao na srebrni model u stilu onih koje viđamo na latino divi Dženifer Lopez.

 

Naša Milica ponela je haljinu s korsetom, bez bretela, astimetričnog kroja i sa efektnim srebrnim resama koje talasu pri koračanju, a u pitanju je komad koji ističe svaki milimetar njene vitke figure.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Uz to je kombinovala srebrne sandale sa kaišićima i srebrni čoker sa zelenim kamenčićima, koji je izgledao još efektnije zahvaljujući statement delu Miličinog autfita – elegantnim rukavicama preko laktova!


Pevačica koja nas oduševljava svojim izgledom od početka karijere izgleda lepše nego ikada otkako je tamnu kosu zamenila plavom, a srebrno-zeleni stajling odlično se uklopio s njenim novim izgledom.

 

 

makonda-tracker