elegantni

Lepši par odavno nismo videli: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković modno usklađeni kao da su u Holivudu (FOTO)

1

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan se retko zajedno pojavljuju u javnosti 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati glumački par Goran Bogdan i Jovana Stojiljković pojavili su se večeras na premijeri filma "Vera".

 

Njih dvoje su bili odlično raspoloženi, jer ovo je veliki dan za njih. Jovana je u ovom filmu igrala glavnu ulogu, ulogu špijunke Vere Pešić, pa ne iznenađuje što je upravo ona bila glavna zvezda večeri. 

 

 

Jovana je okupljenim novinarima rekla da joj je drago što ima priliku da crvenim tepihom prošeta sa svojim emotivnim partnerom Goranom Bogdanom. 

 

Ovaj poznati glumački par pobrao je simpatije svih prisutnih, jer su bili, slobodno se može reći, savršeno modno usklađeni. 

 

Oboje su za ovo važno veče odabrali elegantnu crnu boju. I dok je Goran Bogadan imao sivi sako Jovana je bila u crnom kompletu, sakou i pantalonama koji su bili optočeni perlicama koje su se presijavale pod blicevima fotoaparata. 

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Baš kao pravi kavaljer, Goran Bogdan je svoju izabranicu držao pod ruku, sve vreme joj upućujući reči zbog kojih je blistala. 

 

Osim Jovane Stojiljković u filmu, na svečanu projekciju stigli su i Miona Marković, Viktor Savić Milica Tomašević, Aleksandar Srećković Kubura, Milica Tomašević, Vuk Kostić, Nikola Vujović i mnogi drugi.

 

Kako su oni izgledali pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

makonda-tracker