Gala događaj – gala autfit

Ima čime da se ponosi: Jelena Gavrilović u "goloj haljini" opčinila Njujork, ali i ona je u senci njenog OGROMNOG USPEHA

1

Naša poznata glumica posetila je Njujork, i to zbog jednog veoma lepog i humanog razloga.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Glumica Jelena Gavrilović je posetila „Veliku jabuku“ iz veoma humanog razloga. Naime, ona je bila domaćica jednog jako lepog događaja, čiji je cilj da se pomogne srpskim studentima.

- Pripala mi je čast da budem domaćin GALA eventa Srpskog filantropskog udruženja u Gotam holu u Njujorku. A glavni cilj je prikupljanje donacija za srpske studente. U okviru programa Fondacije Studenica dogašaj je prikupio više od 85.000 dolara. Do sada je Fondacija Studenica prikupljanjem sredstava pomogla obrazovanje preko 2000 studenata – objasnila je Jelena svoju njujoršku misiju.

Jelena je ovom prilikom izvela dve numere, jednu na srpskom jednu na engleskom jeziku, a osim svojim vokalnim sposobnostima, publku u Njujorku je oduševila i svojom haljinom.

 

Crna čipkasta haljina sa prorezima i šlicom je sve ostavila bez daha, ali ipak je duboki dekolte bio u centru pažnje. Poseban "šmek" ovom autfitu su davale i crna ogrlica oko vrata, elegantne minđuše i frizura napravljena specijalno za ovu priliku.

 

makonda-tracker