(foto)

Nasmejani, srećni, ponovo na mestu gde su obnovili ljubav: Evo gde letuju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

3

Srpska glumica Jovana Stojiljković i zgodni Hercegovac Goran Bogdan godinama uživaju u ljubavi, a ovih dana su na letovanju na hrvatskom primorju

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bosanskohercegovački glumac Goran Bogdan (41) i srpska glumica Jovana Stojiljković (30) godinama su u vezi, a mediji su pisali da su se nakratko rastali prošle godine. Ipak, oni su navodno u decembru obnovili romansu i od tada su nerazdvojni, a ovaj par poznat je po tome što ne priča o svojoj vezi i čuva svoju privatnost daleko od medija.


Zato je prava retkost videti njihove zajedničke fotografije, a sada su napravili mali izuzetak.

 

Naime, hrvatski režiser Dalibor Matanić, koji stoji iza serije "Područje bez signala", na čijem su se snimanju Goran i Jovana pomirili prošle godine, ugostio je par u svojoj kući na Jadranu.


Napokon, pristojni gosti – napisao je Matanić uz fotografiju na kojoj vidimo glumački par u društvu režiserove supruge Helene Minić Matanić.

 

Jovana Stojiljković, Goran Bogdan
foto: Instagram

Jovana je, inače, nakon rada na pomenutoj seriji istakla da je bilo u pitanju nezaboravno iskustvo.

 

Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijeri – priznala je Jovana u razgovoru za hrvatsku "Gloriju", prisećajući se snimanja u Gospiću i Dugoj Resi.

 

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje – objasnila je tada glumica.


Kako pišu hrvatski mediji, Jovana i Goran zajedno su nedavno viđeni i na Filmskom festivalu na Lopudu i više nema sumnje da je njihova ljubav jača nego ikad.
 

 

makonda-tracker