kopirajte je već danas

Zaboravite već viđene i dosadne kombinacije! Nina Janković zna MOĆAN način da nosite klasični trenč ove sezone

0

Svačiji omiljeni jesenji komad odavno je očarao jednu od najlepših srpskih glumica, a ona ga kombinuje na još interesantniji, udobniji i zabavniji način

foto: Instagram, Janxnina
foto: Instagram, Janxnina

Trenč mantili su trend kom godine ne mogu ništa – koliko god novih modela jakni i mantila da nam nude dizajneri, ništa ne može da zameni jednostavan, ali vrlo praktičan mantilić kamel nijanse!


Među poznatim obožavateljkama ovog modnog klasika je srpska glumica Nina Janković, koja je u više navrata nosila svoj elegantni trenč, a sada je pokazala još jedan zabavan način da uživamo u njemu.

 

Ovakvi mantili najčešće se nose u proverenim jesenjim kombinacijama – s farmerkama i kratkim čizmama ili pencil suknjom i salonkama, a šarmantna glumica rešila je da malo "začini" svoj stil.

 

Nina Janković
foto: Janxnina, Instagram

Ona je odabrala dužu varijantu trenča, model koji pada ispod kolena, a kombinovala ga je sa širokim pantalonama.

 

 

Nina se opredelila za pantalone izrazito širokih nogavica i retro dezena koji podseća na sedamdesete, a na njima dominiraju različite nijanse braon i mermernoplave boje, zahvaljući čemu savršeno izgledaju uz mantil.

 

Uz to je ponela chunky ravne cipele s efektnim masivnim đonom, kakve trendseterke jednostavno obožavaju proteklih sezona.


Talasi u kosi, jesenje poljsko cveće u rukama i širok osmeh – i ništa joj više ne treba da nas očara!

 

 

makonda-tracker