spaja nespojivo

Kombat čizme i elegantna suknja? Može! Nina Janković oduševila trendi izdanjem za veče u gradu

1

Prelepa glumica za šetnju crvenim tepihom odabrala je pomalo neočekivanu, ali vrlo efektnu odevnu kombinaciju

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Komedija na tri sprata" režiserke Sandre Mitrović, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Crvenim tepihom prošetali su Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Jovanović, Vesna Trivalić i drugi poznati glumci koji igraju u ovom ostvarenju, a među slavnima koji su uživali u prikazivanju filma bilo je i mnogo njihovih kolega.

 

Među njima se našla i glumica Nina Janković, koja je još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najbolje odevenih poznatih dama na našim prostorima.


Nina je rešila da ovog puta pomeša stilove, a rezultat je edgy urbana odevna kombinacija koja zrači samopouzdanjem.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ona je crvenim tepihom prošetala u blejzeru klasičnog dizajna, jednostavnom tamnosivom modelu koji je blago strukiran i ima džepove na preklop, a izgleda vrlo sofisticirano zahvaljujući tankim i dugačkim reverima. Kombinovala ju je, pomalo neočekivano s nežnom i lepršavom maksi-suknjom, a u pitanju je svetlucav i romantičan model nude nijanse.


Svemu tome Nina je dodala kratke čizme, vrlo trendi kombat model crne boje, nešto masivniji i vrlo upečatljiv, kao i crnu tašnicu sa lančićem.

 

 

makonda-tracker