jednostavno, a efektno

Srpkinje će ga nositi do juna: Kraljica Ranija zna kako da svačiji omiljeni prolećni komad izgleda SKUPLJE

0

Ako spadate u strastvene zaljubljenice u večno trendi klasični trenč, ova "caka" jordanske kraljice Ranije al-Abdulah sigurno će vam biti od koristi!

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga kralja Jordana Abdulaha II žena je koja u svakoj prilici izgleda kao supermodel i odlično spaja aktuelne trendove s modnim klasicima, a takva je i njena najnovija modna kombinacija.


Ranija od Jordana posetila je nedavno u Amanu dizajnerski i inovacijski studio Twelve Degrees, gde je razgledala nargađene proizvode ove poznate kompanije.

 

Za tu priliku kraljica Ranija odabrala je još jednu trendi kombinaciju, koja je prikladna za njene svakodnevne kraljevske dužnosti, ali bi lako mogla da prođe i kao street style autfit.

 

1 / 5 Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Za to je pre svega zaslužan ključni komad ove odevne varijante — klasični trenčkout, mantil koji već decenijama spada u neizostavne prolećne i jesenje trendove i teško da će se to skoro promeniti.

 

Ranija je ponela prelep model modne kuće Alexander McQueen, mantil koji se širi u obliku cveta i vizuelno sužava struk na vrlo efektan način. U pitanju je komad čija cena iznosi više od 3.000 evra, klasične je svetlosmeđe nijanse po kojoj je trenč i prepoznatljiv decenijama i ima jednostavan pojas sa šnalom.

 

Međutim, ono što ovaj komad, koji može da se nosi u maltene svakoj kombinaciji, čini još luksuznijim u Ranijinom slučaju jeste način na koji ga je kombinovala. Naime, jordanska kraljica ponela je svoj mantilić uz belu odeću — jednostavne pantalone "na peglu" klasičnog kroja, i s kratkim čizmama koje nose potpis brenda Gianvitto Rossi.

 

 

Ranija je odabrala model Piper 85, napravljen od kože, koji je pripijen uz stopalo i članak i imaju nešto stabilniju i širu štiklu.
 

 

makonda-tracker