promašaji večeri

Cipele su SVE pokvarile: Jedina manekenka u britanskoj kraljevskoj porodici omanula na crvenom tepihu

0

Ledi Amelija Vindzor mogla je da odabere i lepšu haljinu, ali obuću je definitivno morala, smatraju modni kritičari

foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Londonu je pre dve večeri održana premijera serije "Kuća zmaja", koja donosi priču koja prethodi događajima koje smo gledali u sada već kultnoj "Igri prestola".


Događaj sa crvenim tepihom okupio je veliki broj slavnih, koji su se svojski potrudili da ostave utisak svojim stilom, a među njima je bila i ledi Amelija Vindzor, engleski model i trenutno 43. osoba u redu za britanski tron.


Ćerka erla od Sent Endruza rešila je da se ne razmeće previše, pa je ponela crnu haljinu u kojoj smo je videli i pre nekoliko dana, dok je još bila na letovanju, a u pitanju je crna toaleta vrlo tankih (tzv. "špageti") bretela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor)

 

Njen odabir za ovu priliku bila je lagana haljina srcolikog dekoltea koja se širi od kukova, srednje je dužine i ima dublji šlic, a njena cena iznosi nešto manje od 300 evra. Ovaj model je, inače, nazvan Juliette, a potpisuje ga brend Reformation i može se naći u više boja i dezena.


Bila vam haljina dovoljno svečana za ovakav događaj ili ne, mnogi su saglasni da je ledi Amelija i te kako morala da odabere bolju obuću.

 

1 / 6 Foto: James Shaw / Avalon / Profimedia


Umesto nekog elegantnog para obuće sa štiklama, mlada pripadnica britanske kraljevske porodice rešila je da obuje crne mokasine s "jakim" đonom modne kuće Miu Miu. Njima je dodala kratke crne čarape, što je look koji često viđamo na manekenki Hejli Biber, ali u daleko manje formalnim prilikama.

 

Ako pitate modnu kritiku, ovo je prvi promašaj ledi Amelije, a komentatori na britanskim portalima bili su još oštriji. "Izgleda kao rumunska čistačica", "Mokasine sa malom crnom haljinom? Stvarno", "Priča o tome kako su se lepim ljudima desile ružne cipele", "Toliko para, a toliko neukusa"... neke su od reakcija.

 

 

makonda-tracker