savršeno!

Mini, ženstveno i tako šik! Barbi izdanje Nine Janković kom nijedna žena ne bi odolela

0

Srpska glumica je i u svakodnevnim i ležernijim situacijama uvek besprekorno doterana, a kada prilika zahteva glamur – nema joj ravne!

foto: Instagram
foto: Instagram


U Dubrovniku je održana gala večera povodom predstojeće dodele međunarodnih nagrada Emi, kao i ocenjivanje ova vredna priznanja, a događaj je okupio veliki broj poznatih ličnosti iz regiona.


Među njima su se našli Srđan Dragojević, Goran Šušljik, Nada Šargin, kao i glumica Nina Janković, koja nam je još jednom pokazala zbog čega spada u najbolje odevene žene naše javne scene.

 

Nina je, kao i mnoge njene koleginice iz Holivuda proteklih nedelja, poklekla pred trendom Barbiecore, koji je potpuno zavladao svetom mode. Njen izbor za crveni tepih je, naime, bila pink haljina vrlo jarke nijanse, model koji lako možemo da zamislimo na barbikama, kao i na Zendeji ili Evi Longoriji!

 


Nina se u Dubrovniku pojavila u mini-haljini vrlo interesantnog kroja: u pitanju je koktel model bez bretela koji pada do sredine butine suptilnim oblikom zvona, dok je gornji deo ukrašen tkaninom savijenom tako da formira predimenzioniran cvet. Vrhunsku eleganciju naša glumica upotpunila je čokerom od istog materijala, a podigla je kosu u punđu kako bi haljina ostala u prvom planu, tako da joj lice uokviruje tek nekoliko izvučenih pramičaka.
 

 

makonda-tracker