novi početak

Venčali se posle 40 dana veze! Miloš Timotijević se oženio po drugi put, a niko nije znao ni da se razveo

0

Jedan od omiljenih domaćih glumaca ponovo je rekao "da" i ponosno pokazao burmu, a otkriveno je i ko je njegova druga supruga

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miloš Timotijević, kog smo proteklih godina gledali u nekim od najuspešnijih domaćih projekata, ponovo je stao na ludi kamen.


On je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju za koju je ponosno pozirao s burmom na prstu i napisao na engleskom:


Zauzet!

 


Kako piše Story, njegova druga supruga dolazi iz Portugalije i ime joj je Tijana, a par se navodno zabavljao samo 40 dana pre nego što su rekli "da".

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić


Nije poznato kada se okončao Timotijevićev prvi brak, u kom je godinama bio s s umetnicom Dunjom Galić. Par se nikad nije pojavljivao u javnosti zajedno, ali je glumac više puta istakao da mu je ona velika podrška.


Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše – ispričao je on u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker