ponovo među najbolje odevenima

Kojoj bolje stoji? Tamara Kalinić u društvu svetskih zvezda u ŠIK haljini koju je nedavno ponela Hejli Biber (ANKETA)

0

Srpska influenserka prošetala je crvenim tepihom rame uz rame s najvećim zvezdama današnjice, a za tu priliku odabrala je očaravajuću toaletu koju smo već videli pre nekoliko dana

foto: Instagram
foto: Instagram

Trendseterka Tamara Kalinić više puta je nosila elegantne modele Aleksandre Rič (nedavno i u Beogradu, i to toaletu koju bi Kejt Midlton odabrala da sme da nosi mini-haljine), pa ne čudi što je odabrala upravo haljinu s potpisom ugledne dizajnerke za gala veče u organizaciji Unicefa.


Naša najpoznatija influenserka ovih dana uživa u čarima prelepog Kaprija, gde je upriličena humanitarna gala, kojoj su prisustvovali još i Keti Peri i Orlando Blum, Hajdi Klum i druge svetske zvezde. Tamara je tom prilikom ponela crnu haljinu sirena-kroja, koja ima blago nabrane puf rukave, srcoliki dekolte, pripijena je uz struk i pada u vidu efekne čipke, čiji su delovi u predelu noga potpuno providni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Reč je o modelu iz kolekcije za proleće i leto 2021, i to o haljini koju je pre samo nekoliko dana ponela manekenka i supruga pevača Džastina Bibera Hejli Biber. Amerikanka je odabrala ovaj model za posetu izložbi i aukciji u Los Anđelesu, a ona ju je nosila uz punđu, dok je Tamara pustila kosu da pada i naglasila svoje lice decentnim minđušama.

 

Šta vi mislite, kome bolje stoji?

 

 

 

 

 

makonda-tracker