divni

Ludo ste bili ZALJUBLJENI u njih: Fotografija iz mladosti Miloša Timotijevića i Milice Milše OSTAVLJA BEZ DAHA

2

Njih dvoje su se svojevremeno krasili naslovnu stranu jednog magazina, a kada vidite kako izgledaju, oboriće vas sa nogu. 

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Glumac Miloš Timotijević i glumica Milica Milša devedesetih godina su se fotografisali za naslovnu stranu jednog magazina. Sada je ta naslovnica isplivala na jednom Instagram profilu, a ono što je upečatljivo da oni kao i sada izgledaju lepo i zavodljivo. 

 

 

Na ovoj fotografiji posebno je upečatljiv Milošev prepoznatljiv pogled kao i njegova izvajana figura. Nosio je samo tamni prsluk sa krznom dok ispod njega nije imao nijedan komad garderobe. 

 

Sa druge strane niko nije mogao da ostane imu na Miličinu lepotu. Ona je izabrala takođe taman autfit pri čemu je najveći fokus bio na njenoj kovrdžavoj frizuri. 

 

Ispod fotografije nizali su se pohvalni komentari na račun njihovog izgleda, a i sama glumica je ostavila smajliće sa srcima u očima. 

 

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

 

Podsetimo i da Timotijeviću ovakva fotografisanja nisu strana jer je njegov otac poznati modni fotograf, pa se šarmantni glumac još kao mali oprobao i u ulozi modela. 

 

Prvi put sam stao na modnu pistu sa tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, tako da je on zaslužan što sam se još kao mali dečak oprobao u ulozi manekena. Posle toga sam još nekoliko puta učestvovao u modnim revijama...

 

Ima li nostalgije u vama kada pogledate njihovu fotografiju?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

 

makonda-tracker