odmah su planule varnice

Njen otac je dobro poznato ime: Otkriveno ko je nova supruga Miloša Timotijevića i kako su se upoznali

0

Ko je žena koja je osvojila srce jednog od najpoželjnijih domaćih glumaca?

foto: Printscreen, Instagram
foto: Printscreen, Instagram

Pre nekoliko dana sve je iznenadila vest da se glumac Miloš Timotijević ponovo oženio, budući da nije bilo poznato ni da se razveo od prve supruge, a sada su otkriveno novi detalji


On je najpre na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju za koju je ponosno pozirao s burmom na prstu i napisao na engleskom:


Zauzet!

 


Mediji su pisali da se par pre venčanja zabavljao svega 40 dana, kao i da se on nedavno razveo od prve supruge Dunje Galić.

 

Prema pisanju "Kurira", glumčeva nova izabranica je Tijana Simić, ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je u Portugaliji igrao za klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a nakon okončanja fudbalske karijere ostao je u ovom sportu kao uspešan agent. Zbog njegovog posla, porodica ga je pratila, pa je Tijana živela u Portugaliji.

 

Miloš Timotijević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana – rekao je izvor ovog lista.


Ona sada, tvrde mediji, živi u Lisabonu i bavi se menadžmentom i advertajzingom u IT sektoru, a govori četiri jezika: engleski, italijanski, portugalski i španski.


Tijana je od svog supruga Miloša Timotijevića mlađa 15 godina – on ima 47, a ona 32, a navodno su se upoznali preko zajedničke prijateljice.

 

Miloš Timotijević
foto: Nemanja Nikolić

Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja – kaže neimenovani izvor.

 

 

makonda-tracker