sa ponosom to ističe

Njegov otac je bio veliko ime u svetu mode: Malo ko zna da je Miloš Timotijević sin OVOG ČUVENOG umetnika

0

Glumac Miloš Timotijević je dospeo u centar pažnje nakon razvoda braka i novim venčanjem nakon nešto više od mesec dana veze.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Miloš Timotijević je osvojio srca publike maestralnim rolama u najpoznatijim serijama, kao što su Besa, Močvara, Vojna akademija, Južni vetar i još mnoge druge. Svoj privatni život je držao daleko od očiju javnosti, a sve je iznenadila vest da se razveo nakon 13 godina braka i ubrzo potom oženio novom devojkom.

 

Zanimljivo je da se šarmantni glumac, koji je naročito popularan u ženskom delu publike, jedno vreme se bavio i manekenstvom. On je bio maneken u muškoj kolekciji Boška Jakovljevića.

- Prvi put sam stao na modnu pistu sa tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, tako da je on zaslužan što sam se još kao mali dečak oprobao u ulozi manekena. Posle toga sam još nekoliko puta učestvovao u modnim revijama, mislim da mi je ovo treća revija koju radim za Boška Jakovljevića - rekao je glumac za Kurir.

Milošev otac je bio Dragan Timotijević Belmondo, čuveni fotoreporter, autor preko 300 naslovnih strana i 600 modnih naslovnica. 

 

Fotografija nije bila jedina umetnost u kojoj je bio vešt, bavio se i pisanjem, a i slikanjem ikona. Pred kraj života služio je u crkvi.

 

- Da, Dragan Timotijević Belmondo bio je fantastični, poznati modni fotograf, tako da sam kao klinac proveo život pred foto-aparatom, a onda sam taj foto-aparat zamenio kamerom. Svaki put kada želim da me neko slika, ne mogu da se opustim - rekao je glumac jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker