(FOTO)

Govorio je da je uspešan zahvaljujući njoj: Kako izgleda bivša supruga Miloša Timotijevića s kojom je proveo 13 godina?

0

Poznati glumac Miloš Timotijević je sve iznenadio svojim razvodom i venčanjem nakon nešto više od mesec dana veze.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Miloš Timotijević je jedan od omiljenih glumaca, a sve do sad se o njegovom privatnom životu nije znalo toliko toga. On je bio u braku 13 godina sa Dunjom Galić, koja nije volela preterano medijsko eksponiranje.

 

Njih dvoje su se jako retko pojavljivali u javnosti, a jedna od njenih retkih fotografija je nastala u Parizu, gde su Miloš i Tamara Krcunović igrali Scene iz bračnog života. Postoji još nekoliko događaja na kojima se glumac pojavio sa suprugom, ali je to svakako retkost.

- Dunja ne voli da se eksponira i zato nema njenih fotografija u medijima. Ipak, uz mene je u potpunosti. U svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje - rekao je on svojevremeno.

 

Miloš Timotijević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Podsetimo, popularni glumac Miloš Timotijević rekao je "da" po drugi put, a on je potvrdio srećne vesti podelivši na Instagramu fotografiju za koju je ponosno pozirao s burmom na prstu i napisao na engleskom:


– Zauzet!

Navodno, par se zabavljao samo 40 dana pre nego što su rešili da stupe u brak, a mnogi komentarišu da je Tijana prava lepotica.

 

 

makonda-tracker