MOŽE I OVAKO

Štikle zamenila obućom koju žene OBOŽAVAJU: Lejdi Gaga u praktičnoj kombinaciji koju od nje niko NIJE OČEKIVAO (FOTO)

0

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice Lejdi Gaga pojavila se u kombinaciji idealnoj za šetnju, nabavku ili večeru u dvoje

foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata pevačica Lejdi Gaga često je u centru pažnje medija ne samo zbog odlične muzike, već i zbog svog pomalo ekscentričnog i neobičnog načina odevanja.

 

Nju zaista retko kada imamo prilike da vidimo u "običnim" izdanjima, a jedno takvo ponela je nedavno i njime pokazala da i ona može da bude poput svih ostalih devojaka.

 

 

Ona je uslikana kada je dolazila u muzički studio u Zapadnom Holivudu.  Tridesetšestogodišnja pevačica je izašla iz svoje limuzine i tom prilikom privukla pažnju svih pisutnih neobičnim poslovnim stilom.

 

Ona je sa sebi imala crne farmerke koje su bile pocepane na kolenima i crne mokasine, koje su ultra moderne ove jesenje sezone. 

 

Lejdi Gaga
foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Dobitnica Gremija nosila je belu majicu sa okruglim izrezom, a preko nje moderan karirani sako-jaknu u kojoj je izgledala opušteno i moderno. 

 

Njena platinasto plava kosa bila je pokupljena u opuštenu punđu. Svoj izgled upotpunila je prirodnom šminkom i parom tamnih naočara za sunce. 

 

Ovim je pokazala da s obzirom na priliku može da bude veoma zavodljiva, seksi i ekscentrična, ali kada je potrebno zna da bude i opuštena, prirodna i - preslatka.

 

 

makonda-tracker