drugačija

Kristali na sve strane i neobičan glamur: Lejdi Gaga ne prestaje da iznenađuje svojim kombinacijama

0

Pevačica uveliko promoviše film "Gučijevi" u kojem onda igra, a za svaku od prilika kada izlazi u javnost bira kombinacije koje će zaseniti sve. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga u žiži interesovanja je zbog svoje uloge Petricije Ređini u filmu "Gučijevi". Ona trenutno na raznim pres konferencijama promoviše film te se tako pojavljuje u neobičnim autfitima koji su svojstveni za nju i njen stil. 

 

 

Onoga puta u Londonu je odlučila da obuče Aleksandar Mekvin komplet koji je u osnovi bio crni, ali je na sebi imao šljokičave detalje koji su mu davali posebnu dimenziju. Dakle njen gornji deo zajedno sa čizmama su se "prožimali" istim dizajnom, bio je ali je posebno interesantan. 

 

On je na zadnjem delu imao rep od karnera koji je dodatno prilbližio ove komade upečatljivom Gaginom stilu. Uz sve ovo odlučila je da ulkopi Guči crnu torbu, Kenneth Jay Lane kristalne minđuše, dok je ispod njenog sakoa nosila crni grudnjak brenda Agent Provocateur.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, film "Gučijevi" je, inače, sniman početkom ove godine širom Italije, a režiju potpisuje Ridli Skot, dok je za scenario bio zadužen tim koji čine Beki Džonston i Roberto Bentivenja, a priča je zasnovana na knjizi Sare Gej Forden. Pored Lejdi Gage i Salme Hajek, u njemu igraju još Adam Drajver, koji je oživeo lik Mauricija Gučija, Džared Leto kao Paolo Guči, Džeremi Ajrons u ulozi Rodolfa Gučija, Al Paćino kao Aldo Guči...

 

 

 

 

 

makonda-tracker