bez greške

Asimetrična, vanvremenska, VELIČANSTVENA: (Ne baš) jednostavna haljina Lejdi Gage koja zaslužuje mesto u muzeju

1


Nakon što je prisustvovala nizu dodela filmskih nagrada, pop zvezda vraća se na dodelu Gremija i — dominira!

foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Možda u proteklom periodu Lejdi Gaga nije mnogo privlačila pažnju muzikom, jer je u 2021. godini bila posvećena svojoj glumačkoj karijeri i snimanju i promociji filma "Gučijevi", ali to ne znači da smo zaboravili da je ona živa legenda i da nije vredno radila i u svojoj omiljenoj oblasti.


Jedna od najpopularnijih žena današnjice bila je među nominovanima na dodeli Gremija 2022, za album koji je snimila s Tonijem Benetom, a iako joj je priznanje izmaklo, ona je bila među najzapaženijima na ceremoniji.

 

Lejdi Gaga, koja je bila nominovana u još četiri kategorije, počastila je prisutne emotivnim performansom, a ništa manje efektna nije bila ni njena šetnja po crvenom tepihu.


Pevačica je za ovu priliku odabrala kreaciju s potpisom kuće Giorgio Armani Privé, a za njen stajling pobrinuli su se Sandra Amador i Tom Erebout. Izbor je pao na column haljinu napravljenu od svile, koja je većim delom crna, dok se od kukova pruža beli materijal i pada u vidu šlepa.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

Ovaj vrlo upečatljiv konstrast još lepše izgleda zahvaljujući činjenici da je toaleta asimetrična, na jedno rame, i da crnu svilu prirdržava jedna bela traka, koja se pruža preko levog ramena.


Lejdi Gaga dodala je tome dijamantske minđuše juvelirske kuće Tiffany & Co, a ključni detalj je luksuzna i kratka ogrlica od dijamanta i morganita.


Šta god da nosim, ja "serviram" bolni italijanski glamur koji dolazi iznutra — rekla je pevačica nedavno za Vogue.


Ako nas pitate — tačno, uz snažan odjek starog Holivuda... Jednostavno vanvremenski!

 

 

makonda-tracker