dama s velikim d

Ovo je sva modna inspiracija koja vam treba za jesen! Tamara Dragičević ima najotmeniji stajling za svečane prilike

0

Jesenja paleta boja konačno je stigla, a ako obožavate burgundi nijansu, ovaj autfit popularne glumice Tamare Dragičević će vas oduševiti

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Srpska glumica Tamara Dragičević s lakoćom ide iz stila u stil, a ostaje odana svedenim kombinacijama koje ostavljaju snažan utisak.

 

Ona posebno rado nosi komplete, a sada se pojavila u šik odelu kakvo je idealan izbor za posebne trenutke tokom jesenje sezone.

 

Glumica je sa suprugom Petrom Benčinom prisustvovala proslavi jedne prodavnice satova u Beogradu, a za ovu priliku odabrala je poslovno-svečani stil. Ona se pred okupljenim foto-reporterima pojavila u odelu sastavljenom od strukiranog sakoa bez previše detalja i elegantnim pantalonama širih nogavica.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

U pitanju je model efektne burgundi nijanse, koja se na velika vrata vraća svake jesenje sezone, budući da tokom oktobra mahom dominiraju prirodni tonovi.


Tamara je odabrala i otmenu torbicu iste nijanse, ukrašenu kroko-efektom, a uz to je kombinovala crni prsluk i obuću koja je najpraktičniji izbor za svaku priliku tokom jeseni – jednostavne mokasine stabilne pete.

 

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Srpska glumica je, kao i obično, nosila tanke ogrlice i svoje omiljene zlatne alke, dok je kosu pustila da pada.


Žena koja ne greši, zar ne?

 

 

makonda-tracker