uvek trendi

I za leto i za zimu, a ne košta mnogo! Omiljeni modni detalj Milene Radulović za sekund vas pretvara u DEVOJKU OD STILA

0

Glumica Milena Radulović jednostavno ume da ostavi utisak, a jedan aksesoar je njeno tajno oružje 

foto: mileena_radulovic, Instagram
foto: mileena_radulovic, Instagram

Glumica Milena Radulović jedna je od domaćih poznatih ličnosti koje mogu da se pohvale autentičnim modnim izrazom i u svakoj prilici uspevaju da izgledaju drugačije, originalni i vrlo, vrlo šik!


Jedna od najvećih mladih nada naše glumačke scene uvek je na visini modnog zadatka, a njen stil odlikuje poigravanje bojama i umeće da uvek napravi odličan balans kada su u pitanju dezeni. Jedno od modnih "oružja" za kojima Milena neretko poseže su efektni aksesoari, a primetili smo da ima jedan vrlo praktičan, koji rado nosi u svim sezonama.

 

Milena je, naime, velika ljubiteljka modnih detalja koji se nose na glavi: traka za kosu, mini-turbana, marama, koje fenomenalno uklapa u svoj svakodnevni stil.

 

 

Pre dve godine, ona je podelila fotografiju na kojoj nosi upečatljivu krem traku za kosu, a reč je o modelu sa burnugdi detaljima i šarenim natpisom, koji je kombinovala sa smeđim teddy kaputom, crvenom rolkom i torbicom iste nijanse. Idealno za dan u gradu!

 

Nedugo potom, tokom šetnje snegom ulepšanom Moskvom, Milena je pozirala u istom kaputu, koji je upotpunila crnom rolkom i širokom trakom za kosu s efektnim cvetnim printom. Glumica se odlučila za raznobojni model, koji daje notu prolećnog raspoloženja i u najhladnijim večerima.

 

Milena je zatim pokazala i statement detalj koji izgleda kao rajf ili čvršća traka za kosu, a u pitanju je model u boji senfa, koji se ponovo odlično uklopio uz smeđu odeću.

 

Uz jednu smart casual kombinaciju, glumica je jednom prilikom za večernji izlazak odabrala šarenu maramu, koju je vezana poput trake i razbila eventualnu monotoniju odevne kombinacije.

 

 

Tokom jedne šetnje Sankt Peterburgom, Milena je lepo vreme prigrlila u šik kombinaciji za svaki dan, sastavljenoj od plavog šortsa i lagane krem majice s bretelama.

 

Uz otmenu Guči tašnicu s tamnoplavim platnom, naša glumica odabrala je mini-turban, detalj od nabrane i nežne tkanine u svim bojama, kojom posebno dominira plava. Bez greške!

 

 

Prošlog leta, Milena je tokom boravka u Monaku ponela upečatljivu cvetnu traku za kosu, a kombinovala ju je s laganom končanom haljinom...

 

... a isti detalj je ponela pre nekoliko dana, dok je uživala u jesenjem danu u Rimu!

 

 

 

makonda-tracker