predivna

Po potrebi naglašava obline ili ih ― dodaje: Magična haljina Selene Gomez kakvu svaka žena treba da ima

0

Popularna glumica pojavila se u haljini omiljene jesenje boje koja interesantnim krojem čini figuju vrlo zavodljivom

foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Selena Gomez nedavno se ponovo ošišala na bob frizuru, koju je pokazala u Los Anđelesu prilikom promocije svoje nove serije Only Murders in the Building. Messy paž podeljen na razdeljak ulepšan je nežnim bakarnim tonovima, a Selena je mudro uz ovu frizuru ponela haljinu burgundi boje ― ali ne bilo kakvu!


Selena se odlučila za model modne kuće Self-Portrait koji ima vrlo otvoren V izrez, duge rukave, sečen je u predelu grudi, odakle se blago širi i prati noge.

 

 

U pitanju je jednostavan, ali vrlo interesantan model haljine koji nije pripijen uz telo, već samo prati njegovu liniju, a interesantnim krojem čini da onima kojima je to potrebno dodaje obline, dok devojkama koje ih već imaju nenapadno naglašava figuru. Ona je sa strane ukrašena svetlucavim dugmićima, zahvaljujući kojima možete da odredite dubinu šlica, a Gomezova je haljinu nosila sasvim zakopčanu. Budući da je njena odevna varijanta protkana crnim nitima, glumica je mudro birala crnu boju laka za nokte na nogama.


Efektnu haljina midi dužine Selena je ponela sa crnim papučama sa crvenim detaljima koji imaju stabilniju štiklu, a reč je o modelu brenda By Far. Uz to je nosila crnu tašnicu Saint Laurent u retro stilu

 

1 / 6 Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker