sviđaju li vam se?

NI MEGAN MARKL IM NIJE ODOLELA: Ovo su zvanično najpopularnije patike ovog leta, a zaljubljenice u modu su ODUŠEVLJENE

2

Lako se kombinuju i ostavljaju odličan utisak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao što to obično biva sa svakim trendom, pa tako i sa ovim: u potanju je aksesoar koji se već neko vreme viđa u sklopu outfita brojnih trendseterki, ali kada ga ponese planetarno poznata ličnost, on je onda zvanično odobren, piše Elle.

 


Baš kao što je bio slučaj pre par godina sa sada već uveliko popularnim vansicama, patikama koje su bile poznate isključivo kao deo skejterske opreme, te omiljene među nešto alternativnijom ekipom, tako su sada kao "iznenađenje" na red došle i Veja patike. Patike, ovog (inače, francuskog) brenda ekvivalent prave se od eko friendly materijala i organskog pamuka. Cene su pristupačne, na sniženjima ove patike možete naći i po ceni od 50 evra, dok se cene generalno kreću između 70 i 150 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by World Diary ?? (@world_diary__) on

 

Za njihovu popularnost u modnom svetu zaslužan je prilično efektan, a u isto vreme klasičan dizajn, lako uklopiv u praktično sve vrste stajlinga - sjajno izgledaju u spoju sa odelom, haljinom, te naravno farmericama i šortsom.

 

Megan Markl prvi put ih je ponela na australijskog turneji još pre dve godine, a od tada, pa sve do ove sezone polako, ali sigurno su se smestile na gornje police cipelarnika trendseterki.

 

 

makonda-tracker