praktične i otmene

U Srbiji se mogu naći već za 1.000 dinara! Jedina obuća zbog koje bi se Džej Lo odrekla vrtoglavo visokih štikli

0

Kako izgledati elegantno i ženstveno bez višečasovnog stajanja na visokim potpeticama? Lako, ako pitate Dženifer Lopez!

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Medeni mesec Bena Afleka i Dženifer Lopez mediji prate maltene iz minuta u minut, a par je trenutno na Kapriju, gde su se uputili nakon uživanja u Parizu.


Išli su na večere, ručkove, ljubili se u parkovima kao zaljubljeni tinejdžeri, šetali držeći se za ruke, mazili na reci, zabavljali istražujući grad u društvu svoje dece iz prethodnih brakova... I Džej Lo nas je oduševljavala modnim kombinacijama koje je pripremila za boravak u Gradu ljubavi.


Iz dana u dan, Dženifer je menjala sve interesantnija romantična izdanja, a jedno od najlepših spremila je za posetu Muzeju "Oranžeri", nadomak "Luvra".

 

Pevačica i glumica pojavila se tog dana u predivnoj košulji-haljini brenda Alexander McQueen, modelu plave boje koji krasi raskošna i lepršava suknja midi-dužine. Uz to je ponela tote torbu modne kuće Dior, ali najviše pažnje njenih fanova i zaljubljenika u modu ipak je privukao Dženiferin izbor obuće.

 

1 / 7 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Naime, latino diva je poznata kao žena za koju ne postoji previsoka štikla i u svim prilikama nosi visoke potpetice: s platformom, igla-tanke, blok-pete...

Granice ne postoje!

 

Patike i ravne papuče na Džej Lo obično možemo da vidimo samo kad je na putu ka teretani, dok bilo koji drugi događaj za nju podrazumeva potpetice. Ipak, poseta muzeju s njenim suprugom bila je izuzetak, pa se Dženifer pojavila u — baletankama!

 

Pevačica je odabrala PVC model dizajnerke Andree Vazen, sasvim jednostavan i klasičan bež par obuće, ukrašen sićušnom mašnom, koji je izgledao odlično u spoju s njenom torbom boje karamele.

 

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Baletanke su, bez sumnje, pravi modni klasik, kojim se u letnjim mesecima za sekund postiže elegantan izgled, ali bez bolnih stopala, koje su često posledica nošenja štikli. Ukoliko odaberete model blago podignute pete, svaki vaš korak pratiće udobnost, a najbolje od svega je što vam ne treba ništa preterano komplikovano — detalj u vidu mašnice, otvorene pete ili špicastog ili kvadratnog vrha baletanki sasvim je dovoljan da ostavite utisak.


Inače, modeli dizajnirani kao Dženiferine baletanke u Srbiji se mogu naći na svakom koraku, a njihova cena počinje već od 1.000 dinara u pristupačnijim prodavnicama.

 

 

makonda-tracker