tako udobne

Koštaju 1.600 €, a slične se prodaju za 1.600 RSD! Aleksandra Prijović ima ŠIK CIPELE koje mogu da se nose UVEK I SVUGDE

3

Najpraktične i najudobnije cipele za jesenju sezonu, po ukusu popularne pevačice

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Aleksandra Prijović postepeno je gradila svoj stil proteklih godina, a poznata je kao jedna od slavnih dama na našoj sceni koje ne štede kada je moda u pitanju.


Tako na njoj imamo priliku da vidimo skupocene komade i aksesoare, a nije retkost da Aleksandra ponese odeću i obuću iz aktuelnih kolekcija najprestižnijih modnih kuća. Upravo su takve cipele francuskog brenda Chanel koje je pevačica pokazala nedavno, a koje definitivno spadaju u obuću koja se isplati.

 

Aleksandra je nedavno na jednom gradskom događaju sa crnom odevnom kombinacijom, sastavljenom od crnih uskih pantalona, poluprovidne tamnosivbe bluze i crnog sakoa, ponela ultrapraktičan par obuće. U pitanju su mokasine, ultimativni trend koji se vraća svake jeseni i vrlo je udoban način da se svakom autfitu doda doza poslovnog stila.

 

1 / 8 Foto: Nenad Kostić


Njen izbor je pao na svetlosive cipele od jagnjeće kože iz kolekcije za jesen i zimu 2021/22.

 

 

Njihov prednji deo ima detalj "na preklop" od mekane kože, koji je ukrašen prepoznatljivim CC logotipom modne kuće Chanel, a tu je i stabilna kvadratna potpetica visoka dva centimetra.

 


Cena ovog para cipela iznosi 1.600 evra, a u pristupačnijim prodavnicama je mokasine sličnog dizajna moguće naći po vrlo niskim cenama – najmanje od 1.600 dinara!

 

 

makonda-tracker