praktično

Uz ove čizme je i kišni dan prijatan! Autfit Tamare Dragičević zbog kog jedva čekamo jesen

0

Biciklističke su i ove sezone must have komad, a ne morate da ih se odreknete nakon leta ako ih nosite kao popularna glumica 

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako nam se uskoro ponovo vraćaju visoke temperature, jesen se uveliko najavila kraćim i kišovitim danima, pa se i moda prilagođava prelaznom periodu godine.


Proteklih dana imali smo priliku da vidimo čizme i kardigane na srpskim ulicama, a jednu od najatraktivnijih odevnih kombinacija ponela je naša omiljena fashionista Tamara Dragičević.


Šarmantna glumica, poznata kao žena koja ne greši kada je moda u pitanju, nakon niza lepršavih letnjih izdanja okrenula se praktičnom stilu, a sada je ponela autfit koji će se bez sumnje kopirati narednih nedelja.

 

Zvezda filma "Toma" ovih dana je s porodicom boravila u Ljubišu, zlatiborskom selu iz kog potiče pesnik Ljubivoje Ršumović, a dok je uživala u prirodi ovog kraja odlučila se za trendi izgled koji je vrlo zgodan za boravak pored reke.


Glumica je ponela duboke gumene čizme koje sežu kolena i vrlo su efektne maslinaste nijanse, a spojila ih je, pomalo neočekivano, s biciklističkama.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Ove pripijene kratke pantalone su već nekoliko sezona apsolutni hit i nose ne na bezbroj načina, čak i sa sakoom, a iako su u ponudi neonske i dezenirane nijanse, crne biciklističke su i dalje neprevaziđene. Kako i ne bi bile, kada se tako lako kombinuju sa svim bojama i uklapaju u svaki stil?


Tamara je uz ovo ponela lagani duks boje karamele, jednostavan model s natpisom, a sve je upotpunila tankim sportskim prslukom.

 

Savršeno za dan u prirodi!


Glumica je na Instagramu podelila fotografije koje su tom prilikom nastale i pohvalila se da je imala priliku da sretne nekadašnjeg fudbalera Duleta Savića i čuvenog književnika Ljubivoja Ršumovića, uz opis:


Domovina se brani lepotom, a deca su ukras sveta. I tako smo u njegovom rodnom mestu sreli Ljubivoja.

 

Tamara Dragičević
foto: Instagram

 

makonda-tracker