ostavlja utisak

Urbano, udobno, za svaki dan: Stajling Tamare Dragičević savršen za prelazno doba godine

1

Ako krajem avgusta i početkom septembra nikad niste sigurni šta da obučete, ova ideja popularne glumice mogla bi da vam se dopadne

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Kada čujete ime Tamare Dragičević, zamislite je u elegantnoj haljini na crvenom tepihu, ali jedna od najboljih i najbolje odevenih mladih glumica na našoj sceni bez greške se snalazi u svakom stilu.


Kakva god da je prilika, zvezda filma "Toma" oduzima nam dah svojim modnim odabirima, a proteklih nedelja pokazala nam je romantičan i lepršavi letnji stil iz kog svaka žena može da uči. Ovog puta, od nje nešto sasvim drugačije, a jednako efektno!

 

Glumica, koja se pre nekoliko dana vratila u Beograd nakon dužeg porodičnog odmora u Italiji, spremno je dočekala nešto svežije dane. Kraj avgusta i početak septembra umeju da nam donesu kiše, iznenadnu promenu vremena i pad temperature, a Tamara je pokazala jedan autfit savršen upravo za takve dane.

 

Tamara Dragičević
foto: Instagram

Ona je, naime, pozirala u kombinaciji sastavljenoj od dubokog tamnobraon šortsa, vrlo atraktivnog izgleda zahvaljujući neporubljenim ivicama i širokim nogavicama koje pružaju udobnost. Uz to je ponela jednostavnu sivu majicu s natpisom, a sve je upotpunila vanvremenskim komadom koji vredi imati u ormanu cele godine: šarenom kariranom košuljom podvrnutih rukava.


Dodajte tome slamnatu torbicu neobičnog oblika, ležerno podignutu kosu i osmeh – šta vam više treba za prijatan dan u prelazno doba godine?

 

 

makonda-tracker