Boja jeseni za kraj leta

Što jednostavnije jer LEPOTA JE U DETALJIMA: Tamara Dragičević ima haljinu u kojoj ćete biti kraljica svake večeri

0

Tamara Dragičević se nedavno vratila sa porodičnog putovanja po Italiji i odmah nas je obradovala novom haljinom kao stvorenom za letnje proslave.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Glumica Tamara Dragičević je pravi primer kako jednostavnošću i stilom možete postići pravi holivudski efekat i biti uvek originalne i primećene, s obzirom da su danas svi uniformisani.

 

Šarmantna glumica je vrlo aktivna na Instagramu, pa je njen profil pravi katalog i nepresušna inspiracija za različite odevne kombinacije, ako želite da uvek budete u centru pažnje.

Tamara je za malu porodičnu proslavu odabrala jednostavnu satensku haljinu koja prati liniju tela i to je to! Ona je svojom specifičnom bojom učinila sve, a neobično lepu haljinu je uklopila sa ravnim sandalama i nasmejano pozirala.

 

Tamara Dragičević
foto: Instagram/printscreen

Manje je više, to poštuje i Tamara, pa je od nakita samo dodala malu ogrlicu, gotovo neprimetnu i malo efektnije minđuše i narukvice, jer lepota je u detaljima.

 

Glumica neretko nosi ovakve komade koji se ne ističu ni po čemu posebno, ali ih upravo ta osobina i razlikuje od svega ostalog što možete da obučete. Tamara je uvek sa minimalno šminke i lepo stilizovanom kosom, koja je i njen zaštitni znak, privukla pažnju svih na društvenim mrežama, a njena letnja haljina je pravo rešenje za neku proslavu, sigurno bolje rešenje nećete naći.

 

 

makonda-tracker