FOTO

U srcu Italije ona diktira trend: Tamara Dragičević ležernom, a elegantnom haljinom očarala prolaznike

0

Tamara Dragičević redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije u različitim odevnim kombinacijama kojima diktira modne trendove.

foto: Instagram
foto: Instagram

Tamara Dragičević je otišla na kratko putovanje po Italiji sa porodicom, a odatle nam šalje fotografije koje su prava razglednica.

 

Lepa glumica uvek ima odevni komad koji u potpunosti odgovara prilici, pa je tako među najlepšima i na crvenom tepihu, na plaži, ali i u gradu. Ovog puta, Tamara ima idealnu haljinu baš za turistički obilazak gradova kakvi su italijanski.

Njen izbor odiše stilom i udobnošću, a glumice je sve upotpunila sitnim detaljima, kao i uvek što čini i ne greši. Naime, Tamara je obukla ležernu dugu haljinu sa karnerima na rukama, a zanimjiv dezen se apsolutno uklopio u staru italijansku arhitekturu.

 

Tamara Dragičević
foto: Instagram/printscreen

Od nje smo navikli na uvek nešto novo i originalno, pa nas je i sada iznenadila, iakoje ponela naizlged običnu haljinu, ona to zapravo nije. Tamara je obula ravne papuče i time dodala još ležernosti svojoj eleganciji.

 

Torbica i naočare iste braon nijanse savršeno stoji glumici uz kompletan autfit koji je bez greške.

 

Podsetimo, Tamara je oduševila nedavno i klasičnim kupaćim kostimom na plaži, ali i efektnom odevnom kombinacijom koju je odabrala za venčanje, pa je tako bio logičan sled da nam iz Italije pošalje pravu demonstraciju mode i ukusa.

 

 

makonda-tracker