za svaku priliku

Ne ulazite u septembar bez ovoga! Trend koji se BEZ IZUZETKA uvek vraća u prelazno doba godine, a vrlo je pristupačan

0

Kako izgledati ultratrendi bez mnogo para i truda? Ako pitate influenserke, i ove godine postoji samo jedan odgovor na ovo pitanje!

foto: M.M./ATAImages, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: M.M./ATAImages, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Temperature postepeno padaju u večernjim satima, dan je sve kraći i, sviđalo vam se to ili ne, neizbežno je – leto se bliži kraju.


Srećom, iako se rastajemo od sunčanih i dugih dana, toplih večeri i lepršavih haljina, moda je tu da nas uteši jer nastupa prelazno doba godine, a s njim i komadi koji su večno trendi, udobni i neizostavni!

 

Među komadima bez kojih je prelazak s leta na jesen nezamisliv svakako je odeća od pletiva, koja je uvek aktuelna, a proteklih godina doživela je pravi modni bum. Haljine, kardigani, topovi, suknje... ne postoji ništa što se ne pravi od ovog materijala, a s obzirom na to da su temperature i dalje visoke, najvažnije je odaberete najlaganiju varijantu i mudro je kombinujete.

 


Jesenju i zimsku sezonu 2021. obeležili su komadi od pletiva, a posebno je popularna bila rolka-haljina, kakvu smo viđali na svetski popularnim trendseterkama poput Dženifer Lopez, ali i među domaćim zvezdama, kao što je Tamara Dragičević.


Kako kažu modni znalci, i u narednom periodu će ljubav influenserki prema pletivu samo nastaviti da raste, a očekuje se da će najpopularnije biti pletene haljine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nynne Hummelshøj (@nynneeh)

 

Poseban fokus biće na modelima koji padaju uz telo, niti predimenzionirani niti preuski, tako da suptilno ističu figuru i stvaraju oblik peščanog sata.

 


Kako su kompleti proteklih sezona uzeli primat nad kombinezonima, veruje da će pleteni dvodelni setovi tokom septembra biti među omiljenim kombinacijama zaljubljenica u modu.

 

 

To podrazumeva i komplet sastavljen od kardigana i šortsa, kao i varijante s dugim nogavicama, dok su već postale popularne i verzije sastavljene od topa i duge suknje sa šlicem.

 

 

 

makonda-tracker