probajte i vi

Moda sedamdesetih kuca na vrata? Džej Lo u neprevaziđenom modelu farmerki koje savršeno ističu obline i IZDUŽUJU figuru

1

Dženifer Lopez i Ben Aflek se uveliko pripremaju za proslavu njegovog 50. rođendana.

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Lopez je jedna od najpraćenijih zvezda i zasigurno žena čiji stil pokušavaju da iskopiraju mnoge devojke, a slavna latino-diva uvek ima odlično rešenje za svoj dan.

 

Poznato je da se Džej Lo nikad ne odriče glamura, a njene odevne kombinacije su uvek glavna tema, bilo da je zasenila crveni tepih ili obavljala privatne obaveze.

Ovog puta, Dženifer nam je pokazala najsavršenije farmerke koje naročito dobro stoje ženama građenim poput ove dive. Ona je ponela teget farmerke trapez kroja i visokog struka i tako na najbolji način istakla svoje obline.

 

1 / 3 Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ovakav model farmerki je bio glavni hit šezdesetih i sedamdesetih prošlog veka, a po svemu sudeći, vraća se na velika vrata. Lopez je uz njih ponela jednostavnu belu košulju koja je dodala novu eleganciju celom prizoru, a ispod dugih nogavica se vide visoke platforme. Upravo visoka obuća je idealna za ovakve modele zato što dodatno izdužuje figuru i postiže maksimalan efekat.

 

Farmerke u stilu Džej Lo možete vrlo lako pronaći u svojim buticima i možda malo zaličiti na slavnu divu koja uvek ima novi i originalni metod za kombinovanje i oživljavanje starih trendova.

 

 

makonda-tracker